Ansigtsbehandling tilpasset netop din hud

Når jeg tilbyder forkellige ansigtsbehandlinger, så er der en rigtig god grund.

Jeg har nemlig en faglig stolhed der gør, at jeg ikke vil være tilfred med, at du forlader Beauty Line blot med følelsen af, at der var en rar oplevelse. Jeg vil også gerne have gjort en forskel for din huds sundhed.

Vores hud er forskellig og den har forskellige problemer, som både afhænger af ting som genetiske faktorer, hvad din hud udsættes for i dagligdagen og hormonelle påvirkninger.

Det er lige så naturligt at tage sig af huden som at pleje håret - eller kroppen.  Mange mennesker har problemer med huden, som de ikke får taget vare på.

Som kosmetolog kan jeg opfylde ønskerne hos dig og din hud, med exuviance får du ikke kun en fin hud, men også en sund hud. En ansigtsbehandling skal samtidig være en dejlig og afslappende oplevelse.

Også problemfri hud har behov for at blive plejet, så huden kan beholde sin gode kondition og arbejde imod alderstegn.

 

Teenage ansigtsbehandling kr. 299,- 

Unik ansigtsbehandling til unge og perfekt til unge med hudproblemer så som akne, tør og skællet hud, tilstoppet og fedtet hud etc. I behandlingen indgår : Afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, plejende og genopbyggende maske og dagcreme.

Det er vigtigt at få indarbejdet en rigtig god hudpleje rutine til de unge mennesker, da det forebygger evt. hudproblemer som ofte viser sig, på et senere tidspunkt i livet. 

Varighed 45 min. 

Basis ansigtsbehandling kr. 449,- 

Afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, afslappende Ansigtsmassage, plejende og genopbyggende maske, øjencreme og dagcreme.

Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og tilpasses den enkelte huds behov. 

Varighed 60 min.

Luksus ansigtsbehandling kr. 749,- 

Afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, afslappende skulder-, nakke og ansigtsmassage, plejende og genopbyggende maske, serum, øjencreme og dagcreme.

Dine bryn rettes til med voks, og du får behandling på decollté (brystet) et område vi ofte overser, men som ældes i takt med ansigtet. Dine øjenomgivelser får i denne behandling også ekstra pleje med en fantastisk opstrammende og fugtgivende øjenbehandling til de sarte øjenomgivelser, som mindsker de fine linjer i huden og tilfører din hud vitamin A, C og E. Alt i alt ren luksus til dig og din hud!

Behandlingen inkluderer farvning af vipper & bryn.  

For at opnå den fulde effekt af produkternes virkning, anbefales gentagende behandlinger med 3-4 ugers interval, sammen med hjemmepleje i Exuviance produkter.

Alle Exuviance produkter indeholder PHA som stimulerer og fornyer din hud, og giver dig en stærk og glansfuld hud. 

Varighed 90 min. 

Tillægsbehandlinger til ansigtsbehandling:

Hårfjerning med voks:

Overlæbe/hage  69,-

Overlæbe og hage  119,-

Boosterbehandling kr. 100,- 

En tillægsbehandling som er flydende væske på en pad, der påføres inden peelingen og som skal virke i 2 min. Den fordobler virkningen af peelingen og behandlingen på klinikken. Kan dog først anvendes efter du har fået 1-2 behandlinger på klinikken

Øjenbehandlinger kr. 125,- 

En tillægsbehandling, der arbejder koncentreret med øjenomgivelserne, og minimere rynker og fine linjer under øjnene. Et virkeligt godt resultat allerede inden du forlader klinikken. 

Øjenbehandlingen fås også til hjemmebrug med Eye treatment pads, som har en fantastisk virkning på dine øjenomgivelser og reducerer de fine linjer øjeblikkeligt. Vi anbefaler at du bruger disse øjenpads 1-2 gange om ugen.

Uparfumeret ansigts paraffin Kr. 125,-

kraftig udglattende og vitaliserende effekt.

Se en detaljeret beskrivelse af de forskellige hudproblemer mange lider under og de fantastiske resultater der kan opnås til venstre i menuen.