Før Exuviance-behandling mod rynker   Efter Exuviance-behandling mod rynker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rynkebehandlinger fra Exuviance hjælper f.eks. mod:

rynker rundt om munden

rynker i panden

rynker på overlæben

 

 

Du er aldrig for ung til at begynde at pleje din hud. Naturligvis er det lettere at holde den ungdommelige glans og spændstighed ved lige med hudpleje end at genskabe en tidligere tilstand. På den anden side er det aldrig for sent at begynde. Alfahydroxysyrer (AHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader. 

En Exuviance-behandling, som udføres i klinik, fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv. En hud, som er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. Behandlingen hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens nydannelsesproces, som eller aftager med årene, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod rynker

  • Fortæl det til din kosmetolog, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
  • Du skal være så nybarberet som muligt. Du må du ikke barbere dig samme dag som en behandling, fordi det godt kan svie lidt.
  • Undgå solskoldning. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
  • En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.