Exuviance-behandlinger og -produkter med AHA og PHA har en peelende, blødgørende og fugtgivende effekt, som kan reducere problemet med kosmetisk generende knopper på overarme, lår og kinder, dvs. keratosis pilaris. 


Peeling med AHA tilbydes af specialuddannede kosmetologer og hudlæger - og kan kombineres med hensigtsmæssige hudplejende produkter til hjemmebrug. AHA og PHA har ud over de eksfolierende og fugtgivende egenskaber en række andre positive egenskaber for huden. Der sker en forbedring af hudens elasticitet, fyldighed og tone. Hudplejebehandlinger fjerner ikke årsagen til problemet, men minimerer forekomsten, mens behandlingen står på. Nogle gange er problemet så voldsomt, at der er behov for en højere koncentration af AHA, end hvad en kosmetolog har mulighed for at tilbyde. Kosmetologen vil herefter anbefale dig at opsøge en hudlæge, som foretager en AHA-peeling med højere koncentration.

I sværere tilfælde anbefales det altid at søge læge.

Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod keratosis pilaris

  • At få bugt med keratosis pilaris kræver en aktiv indsats både fra hudterapeutens og kundens side. Problemet forsvinder ikke over en nat. Anvend rekomenderet produkter hjemme regelmæssigt. En behandling starter på en klinikken og afsluttes hjemme!
  • Fortæl altid din hudterapeut om du anvender receptpigtig medicin, men også ej receptpligtige, lægemiddler. En del lægemiddler gør huden ekstra tør og følsom og behandling samt produktrekommendationer skal måske tilpasses dette.
  • Undgå at pille og trygge på knottrorna da inflammation och ardannelse kan upstå.