top of page

FOR ET
SUNDERE DIG

Tynde, sterile engangsnåle indføres i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbindelse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.

 

Kosmetisk akupunktur er rynke behandling på en naturlig måde, som gør huden frisk og elastisk ved at øge blodcirkulationen. Dårlig blodcirkulation er en stagnation, som giver flere rynker.
Med hjælp af kosmetisk akupunktur kan man stimulere huden og forhindre, at rynkerne bliver dybere, samt løfte ansigtet.

AKUPUNKTUR

AKUPUNKTUR

Styrker immunsystemet så det bedre kan afvise sygdomme. Pga. de erfaringer og resultater akupunktur har fremvist, er lægevidenskaben i Vesten nu også blevet interesseret. På hospitaler verden over, indgår akupunktur nu i patientbehandlingen. Der bruges naturligvis kun sterile éngangsnåle på klinikken. Vi er medlem af Praktiserende Akupunktører og modtager også klienter med sundhedsforsikring.

Varighed

Pris

60 minutter

595,-

Velegnet

Alle

Kosmetisk Akupunktur

KOSMETISK AKUPUNKTUR

KOSMETISK AKUPUNKTUR 1. behandling

Brugen af akupunktur i ansigtet er en smertefri teknik med virkelig kraftig virkning, og man arbejder derfor kun med få områder pr. behandling. Du vil allerede efter 1. behandling opleve at dit ansigt har en kraftigere glød og huden føles sundere og mere smidig.

Varighed

Pris

90 minutter

500,-

Hudtype

Alle

KOSMETISK AKUPUNKTUR 2. behandling

Man får typisk lavet 6-8 behandlinger i et forløb med 1-2 ugers mellemrum for et blivende resultat. 
Det anbefales herefter at følge op med en behandling hver 4-6 uge for at forebygge nye rynker. 

Varighed

Pris

60 minutter

450,-

Hudtype

Alle

KOSMETISK AKUPUNKTUR med EXUVIANCE FRUGTSYRE

Kosmetisk akupunktur incl. afrensning, hudanalyse, peeling, dybderens, afslappende ansigtsmassage, plejende og genopbyggende maske, øjencreme og dagcreme.

Varighed

Pris

100 minutter

700,-

Hudtype

Alle

bottom of page