HUDPROBLEMER

Akne


Exuviance kan hjælpe ved svære tilfælde af acne. Der er mange, som tror, at de har prøvet alt, men som bliver begejstrede, når de stifter bekendtskab med produkterne og klinikbehandlingerne fra Exuviance. Huden bliver klarere og mere glat.

Med de patenterede og veldokumenterede ingredienser fra Exuviance tilbyder vi dig et trygt og professionelt behandlingsprogram. Alfahydroxysyrer (AHA) opløser effektivt de propper, som kan have tilstoppet porerne og ført til acne og poremasker. Overskudsfedt kontrolleres. AHA reducerer desuden synligheden af forstørrede porer og nedsætter pigmenteringer, som bl.a. skyldes acne. Hvordan foregår en acnebehandling i en Exuviance-klinik? En acnebehandling hos en Exuviance-kosmetolog, kan variere efter hvilket problem der er tale om. Et fællestræk er, at der udføres en grundig hudanalyse, efterfulgt af en peeling, som fjerner døde hudceller og forbereder en grundig porerensning.
I en typisk acnebehandling lægges der vægt på at få renset porerne fuldstændig. Desuden lægges en ansigtsmaske, som tager højde for problemet og hudtypen. En behandling afsluttes altid med en creme, nogle gange også med et særligt acneprodukt eller en serum. Behandlingen kan udføres i ansigtet eller på ryggen, som også tit er ramt. For at opnå et godt resultat er der behov for en række behandlinger. En enkelt behandling gør sjældent den store forskel. Desuden er der behov for en regelmæssig indsats, så problemet ikke vender tilbage igen. I begyndelsen kan der være behov for et mindre behandlingsinterval, ca. 1-2 uger, og herefter kan intervallet forøges, efterhånden som huden får det bedre. Det er en tommelfingerregel, at klinikbehandling skal udføres hver 4-6 uge, men der kan også være tale om kortere eller længere interval, alt efter hudens tilstand. Produkterne, som anvendes i en hudplejeklinik, er specielt udviklede til professionel behandling. På den måde tilføres huden den maksimale effekt og hermed er grundlaget lagt for den fortsatte hjemmebehandling. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod acne.

 1. Det kræver en aktiv indsats at få bugt med en acne, både af kosmetologen og kunden. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
 2. Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
 3. Der kan opstå en negativ effekt i begyndelsen, når du går i gang med Exuviance-produkter og -behandlinger i en klinik. Det skyldes, at der foretages en rengøring, som går ned i dybden. En acne, som ellers ville være brudt ud nogle uger senere, kan vise sig tidligere. Herefter bliver huden dog bare bedre og bedre.
Rosacea


Exuviance tilbyder alternative hudplejeløsninger, som tager hensyn til selv den mest følsomme hud, eksempelvis rosacea.
Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og samtidig effektivt. Polyhydroxysyrer (PHA) anbefales til overfølsom (hypersensibel) hud, fordi de ikke giver nogen irriterende effekt, fordi de opbygger hudens egen beskyttelsesbarriere, og fordi de er intensivt genfugtende. Den patenterede polyhydroxysyre (PHA) har god virkning på personer, som lider af rosacea. Desuden har PHA fra Exuviance samme antialdrende egenskaber som AHA. Behandling mod hudsygdommen rosacea skal tilpasses til den enkelte patient. Ansigtsbehandlinger mod rosacea skal tage nøje hensyn til den enkelte kunde. Rosacea kan variere meget fra person til person, og derfor er der ofte behov for forskellige indsatser og produkter. Det er dog et fællestræk, at behandlingerne skal være nogenlunde regelmæssige for at få effekt. En hudplejebehandling hos en kosmetolog eller hudlæge, som arbejder med Exuviance, har en mild afskallende effekt, som stimulerer hudens nydannelsesproces. Derudover stimuleres huden så begrænset som muligt under behandlingen, og de anvendte produkter har en beroligende effekt. Der anvendes ikke damp i forbindelse med Exuviance-behandlinger og heller ikke peeling med korn. Det er en fordel for netop rosacea-klienter. Efter regelmæssig behandling bliver huden mindre rød og irriteret. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod .

 1. Det kræver en aktiv indsats at få bugt med rosacea, både hos kosmetologen og kunden. Problemet er ikke løst fra dag til dag. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
 2. Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
Rynker


Rynkebehandlinger fra Exuviance hjælper bl.a. mod rynker rundt om munden, i panden og på overlæben. Du er aldrig for ung til at begynde at pleje din hud. Naturligvis er det lettere at holde den ungdommelige glans og spændstighed ved lige med hudpleje end at genskabe en tidligere tilstand. På den anden side er det aldrig for sent at begynde. Alfahydroxysyrer (AHA) har vist sig at være meget effektive mod alderstegn som rynker, slaphed, tørhed og solskader.

En Exuviance-behandling, som udføres i klinik, fjerner de døde hudceller, som med årene får sværere ved at forsvinde af sig selv. En hud, som er tør og ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende. Behandlingen hjælper huden med at genskabe sin glans. Herudover sættes der gang i hudens nydannelsesproces, som eller aftager med årene, ligesom hudens elasticitet og spændstighed forbedres. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod rynker.

 1. Fortæl det til din kosmetolog, hvis du anvender lægemidler, som kan påvirke huden, eller der er andre forhold, der efter din opfattelse har betydning for behandlingen.
 2. Du skal være så nybarberet som muligt. Du må du ikke barbere dig samme dag som en behandling, da det godt kan svie lidt.
 3. Undgå solskoldning. Behandling må ikke udføres på en solskoldet, irriteret hud.
 4. En Exuviance-behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme. Når du kombinerer klinikbehandlinger med de rigtige hjemmeprodukter, opnår du det optimale resultat.
Pigmentpletter


Årsagerne til pigmentpletter kan være mange f.eks. solskoldning eller hormonpåvirkning, ved graviditet, eller anvendelse af
P-piller. Pletterne er normalt ufarlige, men kan være kosmetisk generende.

Med den rette hudplejebehandling og de rigtige vaner kan pletterne dog minimeres. Mange tilfælde af såkaldt hyperpigmentering kan forbedres på sigt ved regelmæssig brug af et hudblegeprodukt samt effektiv, men skånsom eksfoliering, som tilbydes af specialuddannede kosmetologer.
Sådan fjernes pigmentpletter i ansigtet. De professionelle klinikbehandlinger med AHA fra Exuviance, som udføres hos kosmetologer og hudlæger, løser skånsomt op for bindingerne mellem døde hudceller på hudoverfladen (eksfoliering) og stimulerer nydannelsesprocessen af celler længere nede i huden. Hudens pigment bliver mere jævnt fordelt. Pigmentpletter minimeres, og hudtonen bliver jævnere.

Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås.
En enkelt dags solbad uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling. Det er også vigtigt, at klinikbehandlingerne kombineres med tilpassede hjemmeprodukter, så resultatet bliver så optimalt som muligt

I andre tilfælde optræder hyperpigmentering i dybere hudlag, og her er det nødvendigt, at en hudlæge ordinerer/udfører yderligere behandling. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod pigmentplette.

 1. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
 2. Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
 3. Der er behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå sol, for at en positiv effekt kan opnås.
Tør hud


En professionel Exuviance-behandling hjælper huden med at genskabe sin glans. Hudens fugtindhold og nydannelsesproces samt elasticitet og spændstighed forbedres. Resultatet kan både ses og mærkes.

Ved en Exuviance-behandling i en hudplejeklinik fjernes skånsomt de døde hudceller, som ellers giver et tørt og trist udseende, og som kan skabe ubehag. En tør hud er mere følsom og kan blive irriteret. Tør hud er desuden ujævn på overfladen, reflekterer mindre lys og får et mere dunkelt udseende.
Behandling mod tør hud i ansigtet. Med professionelle behandlingsprodukter tilføres huden maksimal fugt. Exuviance ansigtsmasker der anvendes i den professionelle klinikbehandling, har et meget højt indhold af PHA, som på sin side har en stor genfugtende effekt på huden. Med regelmæssige klinikbehandlinger og tilpassede hjemmeprodukter genskaber huden sin smidighed og glans. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod tør hud.

 1. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
 2. Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Nogle lægemidler gør huden ekstra tør og følsom, og det kan være nødvendigt at tilpasse behandlingen og produktanbefalingerne herefter.
 3. Efter de første behandlinger kan huden skalle noget af. Det er dog helt normalt og et tegn på, at eksfolieringen af de døde hudceller er i gang. Denne afskallende virkning er forbigående.
Atopisk eksem


Behandling med skånsomme frugtsyrer hos en kosmetolog eller hudlæge har vist sig at have god effekt hos mange voksne, som lider af atopisk eksem, og resultatet er, at der kommer mindre tørhed og rødme. Huden opleves som mere intakt og sund.

Det patenterede system betyder, at frugtsyrerne fra Exuviance virker meget mildt og samtidig effektivt. Atopisk eksem kan ikke kureres, med ved hjælp af de rigtige hudplejeprodukter og hudplejebehandlinger kan hudens udseende forbedres så meget, at tilstanden bliver mindre generende. Ved mistanke om atopisk eksem skal en hudlæge altid konsulteres. Herefter kan en kosmetolog eller hudlæge rådgive om den rigtige hudplejebehandling og de bedste hudplejeprodukter. Det er samtidig meget vigtigt at undgå forhold, som huden reagerer negativt på.
Vigtigt at huske ved Exuviance-behandling mod atopisk eksem.

 1. Brug de anbefalede produkter regelmæssigt derhjemme. En behandling igangsættes i klinikken og afsluttes derhjemme.
 2. Vær tålmodig, og brug produkter fra en hudplejeserie.
 3. Du skal altid fortælle det til din kosmetolog, hvis du anvender receptpligtige lægemidler eller lægemidler i håndkøb. Behandling og produktanbefalinger skal om nødvendigt tilpasses efter dine særlige forhold.
 4. Undgå forhold, som huden reagerer negativt på.
Keratosis pilaris


Exuviance-behandlinger og -produkter med AHA og PHA har en peelende, blødgørende og fugtgivende effekt, som kan reducere problemet med kosmetisk generende knopper på overarme, lår og kinder, dvs. keratosis pilaris. Peeling med AHA tilbydes af specialuddannede kosmetologer og hudlæger, og kan kombineres med hensigtsmæssige hudplejende produkter til hjemmebrug. AHA og PHA har ud over de eksfolierende og fugtgivende egenskaber en række andre positive egenskaber for huden. Der sker en forbedring af hudens elasticitet, fyldighed og tone. Hudplejebehandlinger fjerner ikke årsagen til problemet, men minimerer forekomsten, mens behandlingen står på. Nogle gange er problemet så voldsomt, at der er behov for en højere koncentration af AHA, end hvad en kosmetolog har mulighed for at tilbyde. Kosmetologen vil herefter anbefale dig at opsøge en hudlæge, som foretager en AHA-peeling med højere koncentration.

I sværere tilfælde anbefales det altid at søge læge. Vigtigt at huske ved Exuviance-behandlinger mod keratosis pilaris.

 1. At få bugt med keratosis pilaris kræver en aktiv indsats både fra hudterapeutens og kundens side. Problemet forsvinder ikke over en nat. Anvend rekomenderet produkter hjemme regelmæssigt. En behandling starter på en klinikken og afsluttes hjemme!
 2. Fortæl altid din hudterapeut om du anvender receptpigtig medicin, men også ej receptpligtige, lægemiddler. En del lægemiddler gør huden ekstra tør og følsom og behandling samt produktrekommendationer skal måske tilpasses dette.
 3. Undgå at pille og trygge på knottrorna da inflammation och ardannelse kan upstå.